All Binary

Vare sig det handlar om att visualisera data, bygga prototyper, utveckla digitala verktyg eller analysera flöden finns det alltid utmaningar som inte bara kräver utan förtjänar kreativa och nya lösningar. Hos oss är varje idé värd att utforska, för vi vet att inspiration kan komma från alla håll.
Vi vill arbeta med innovativa och konceptuellt intressanta lösningar, för det är spännande! Vi tror också det är bra för våra kunder och partners.
Hos oss blir idéer större och stora idéer är värda att satsa på!

Christian Malmström

Change leader, All Binary

Vem är du?

Jag är medgrundare till och ansvarig för vår satsning inom IOT där vi utvecklat plattformen Senseview och jobbat med många olika IOT-tillämpningar över hela Sverige sedan 2017. Min roll innebär en kombination av processledning och att vara ansiktet utåt mot våra kunder som är energibolag, fastighetsbolag, tillverkande bolag eller kommuner. Jag är pappa till tre söner, driver även ett bolag som coach inom uthållighetsidrott och älskar att springa långt.

Berätta lite om All Binary!

All Binary startades 2012 runt syftet att förbättra Sveriges kollektivtrafik för att fler skulle kunna åka kollektivt. Fokuset var helt och hållet på mjukvara som kunde analysera och presentera resandedata på ett helt nytt sätt. Sedan 2017 har vi även ett affärsområde inom IOT och sedan 2019 även ett inom hårdvarufulfillment där vi levererar exempelvis interaktiva skärmar till fastighetsbolag. Även om vi funnit i nästan tio år jobbar vi som ett startup med många pågående experiment och extremt korta beslutsvägar och snabba utvecklingsprocesser. Vi har huvudkontor i Karlskrona, har än så länge 10 anställda men avser växa med ytterligare några stycken kommande år.

Varför är ni engagerade i att forma framtidens livsmiljöer?

Vi har en passion för Karlskrona som plats, och är engagerade på olika sätt i att leva mer hållbart. Vi är doers som förhoppningsvis kan se till att många av idéerna som finns händer på riktigt.

Hur ser ni på Karlskronas framtid?

Som ett sommarparadis med väldigt fina boendemöjligheter för invånare och attraktiva besöksmål för turister. Närheten till både hav och skog och fina kulturupplevelser är de främsta fördelarna.

Berätta varför ni står bakom satsningen Expo Karlskrona.

Vi vill vara med och bidra till att skapa lösningar som sätter Karlskrona på kartan som en förebild för hållbar utveckling.

Vad önskar du att vi tillsammans ska ha åstadkommit om fem år?

En fin mix av nyskapande tekniska lösningar åt både offentliga och privata aktörer lokalt på verkliga problem eller behov som kan leva vidare även efter Expo Karlskrona.