Karlskronahem

Karlskronahem logotyp

 

Vår vision
Vi är en stolt framtidsbyggare för generationer.

Vårt uppdrag
Vi är en del av allmännyttan och vårt uppdrag är att med ett socialt ansvarstagande erbjuda hållbara och prisvärda bostäder åt alla.

Uppdraget innebär att ta hand om våra hyresgäster och våra fastigheter på ett ansvarsfullt sätt ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv.

Rasmus Rasmussen

VD, Karlskronahem

Vem är du?

Jag är en livsglad person som älskar hus! Men vad vore hus utan liv och rörelse i form av människor, bostäder och verksamhet? Och det är just det som är så fantastiskt med fastighetsbranschen – kombinationen av hus och människor.
Även på det personliga planet gillar jag liv och rörelse och har alltid tränat och motionerat, och med mig i bagaget har jag ett förflutet som elitidrottsman.

Berätta lite om Karlskronahem!

Karlskronahem är Karlskronas största bostadsbolag och äger och förvaltar cirka 3 700 hyresrätter. Vi är en stolt del av Sverige Allmännytta, med uppdraget att kombinera affärsmässighet med samhällsansvar och erbjuda ett bra boende för alla.

Varför är Karlskronahem engagerade i att skapa framtidens livsmiljöer?

Vår vision är att vara en framtidsbyggare för generation. Då är det en självklarhet att engagera sig i framtidens boende, och lika mycket en förutsättning för att vara relevanta för våra framtida kunder.

Hur ser ni på Karlskronas framtid?

Med ökad digitalisering och möjlighet att arbeta var vi vill blir platsen allt viktigare. Vi tror att Karlskrona har stora möjligheter att utvecklas genom att erbjuda attraktiva platser och miljöer där du kan kombinera yrkesliv med en värdefull vardag.

Varför står ni bakom Expo Karlskrona?

Vi tror det blir bra när man jobbar tillsammans! Att samverka inom Expo Karlskrona skapar mervärde och gemenskap för alla oss som bor och verkar i Karlskrona.

Vad önskar ni att vi tillsammans åstadkommit om fem år?

Spännande samarbeten och en känsla av framåtanda och innovation som lockar både nya invånare och besökare.