Dags för partnerkickoff

2021-10-07

Äntligen är det dags för våra partners att få träffas och börja forma de gemensamma satsningarna som ska göras inom Expo Karlskrona!

21 oktober är det dags för de (hittills) 17 företag och organisationer som står bakom satsningen Expo Karlskrona att få träffas fysiskt och börja forma det gemensamma arbetet som ska göra Karlskrona till en förebild för hållbara livsmiljöer. Med siktet inställt på 2025 ska gemensamma utvecklingsprojekt drivas inom hållbarhet, ny teknik, stadsbyggnad, välfärd och livskvalitet.

Första träffen genomförs på The Pot i World Trade Center i Karlskrona, i ett samarbete mellan Expo Karlskrona och partnerföretaget Paraply Produktion. 

Fler nyheter

2022-11-21

Artikel i BLT: Så går jobbet med Expo Karlskrona

Lokaltidningen BLT har intervjuat projektledare Niklas Carlsson i en artikel om Expo Karlskrona och planerna framöver.

Läs mer
Karlskrona Expo 2025 Karlskrona Expo 2025
2022-10-28

Pottholmen fortsätter utvecklas

Entrén till staden i havet fortsätter växa. Nu är det klart att Riksbyggen kommer stå för utvecklingen av två nya kvarter med omvårdnadsboende, mobilitetshus och bostäder i 14 våningar.

Läs mer
2022-08-31

Energilabbets energipaviljong

Våra projektpartners på Energilabbet ställer ut paviljong på Stortorget i Karlskrona för alla som är nyfikna eller oroliga inför framtida (och samtida) energiutmaningar

Läs mer