Ny medarbetare (igen)!

2022-08-26

Arbetet i Expo Karlskrona fortlöper i rasande fart. Vi har haft en del tjänster utlysta senaste tiden, och nu kan vi äntligen presentera våra nya tillskott i teamet.

Härnäst är vår nya Evenemangsansvariga projektledare, Sara Kroon.

Hej Sara! Vad har du jobbat med tidigare?

Jag kommer senast från en roll som projektledare på Paraply Produktion. På Paraply har jag varit i cirka sju år och haft flera olika roller och erfarenhet av att på bästa sätt planera olika typer av evenemang. Dessförinnan bodde jag i Stockholm  i ca sju år där jag arbetat på några olika eventbyråer. När möjligheten gavs att jobba med evenemang och upplevelser i Karlskrona var inte valet svårt att bli en hemvändare till vår fina stad – och här blir jag kvar.

Vad ser du mest fram emot att arbeta med i projektet Expo Karlskrona?

Jag ser fram emot att jobba i ett större och samhällsviktigt projekt. Ett projekt som sträcker sig under längre tid med mindre delmål under vägen, men alla leder mot samma slutmål. Att ha ett team som jobbar tillsammans med visionen och en stark strävan mot att Karlskrona ska vara attraktivt för att både kunna arbeta, studera, leva och uppleva.

 

Vilka är dina första intryck av att arbeta på Karlskrona kommun?

Jag har fått ett mycket varmt välkomnade av alla och som nykomling i både en stor verksamhetsstruktur samt kommunalt bolag så växer min förundrar för varje dag över allt som sker i de olika förvaltningarna och hur viktigt det gränsöverskridande arbetet är för att tillsammans skapa ett fungerande samhälle som vi alla samverkar och lever i.

Jätteroligt att vara med på detta tåget!

 

Om du får drömma fritt, vad skulle du önska att vi har åstadkommit i Karlskrona fram till 2025?

En husbåtsmarina! Vad vore mer passande än en stad i vattnet som också kan erbjuda flytande boende? Under min tid i Stockholm var Pampas Marina och dess husbåtsmarina bland de häftigaste och mysigaste områdena i stan. Närheten till stadens puls men även kunna njuta av havet och naturen. En möjlighet Karlskrona också har förutsättningar att kunna erbjuda!

 

Tack så mycket Sara och välkommen till teamet!

Fler nyheter

2022-11-21

Artikel i BLT: Så går jobbet med Expo Karlskrona

Lokaltidningen BLT har intervjuat projektledare Niklas Carlsson i en artikel om Expo Karlskrona och planerna framöver.

Läs mer
Karlskrona Expo 2025 Karlskrona Expo 2025
2022-10-28

Pottholmen fortsätter utvecklas

Entrén till staden i havet fortsätter växa. Nu är det klart att Riksbyggen kommer stå för utvecklingen av två nya kvarter med omvårdnadsboende, mobilitetshus och bostäder i 14 våningar.

Läs mer
2022-08-31

Energilabbets energipaviljong

Våra projektpartners på Energilabbet ställer ut paviljong på Stortorget i Karlskrona för alla som är nyfikna eller oroliga inför framtida (och samtida) energiutmaningar

Läs mer