Resurser för partners

För dig som är partner

Att vara partner till Expo Karlskrona är en aktiv handling som visar att ditt företag eller din organisation vill vara med och forma en hållbar och stark framtid, och att ni är beredda att ta ansvar för detta tillsammans med andra. Ni skickar också en stark signal om att ni är en kreativ och innovationsinriktad organisation.

Arenan för vår satsning är Karlskrona, det är här vi bygger, innoverar, experimenterar och samarbetar. Men ambitionen är nationell och internationell – Karlskrona ska bli en förebild för framtidens hållbara livsmiljöer. Det betyder att det ni gör inom ramen för Expo Karlskrona är relevant och intressant långt utanför Karlskrona kommuns gränser.

Genom att använda de texter och de logotyper som skapats för er som är partners – tillsammans med er egen logotyp, grafiska profil och kommunikationsplattform – visar vi vår gemensamma styrka.

Partner Book

Vi har skapat en Brand Book för partners, alltså en Partner Book. Här finner ni bland annat exempel på hur partnerlogotyperna kan användas i er kommunikation, och också exempeltexter. Ni är dock inte låsta till dessa, utan kan välja att själva formulera texter om varför ni är en del av Expo Karlskrona.

Klicka här för att ladda hem Expo Karlskrona Partner Book

Expo Karlskrona partnerlogotyper

Vi har skapat två särskilda logotyper för er som är partners till Expo Karlskrona. Dessa kan ni använda i era egna kanaler, både digitala och i tryck. I nedanstående zip-fil finns dessa logotyper i flera olika format för att kunna användas i olika kanaler.

Klicka här för att ladda hem logotyperna (zip-fil)

 

Nyhetsbrev

Partnernytt #1

Nya partners, utökad projektgrupp och mycket kommunikation

Läs mer
Karlskrona Expo 2025 Karlskrona Expo 2025